Fönster Stockholm

Hög kvalitet och god service

VÅRA TJÄNSTER

ETT BRETT UTBUD AV TJÄNSTER INOM FÖNSTER

Vår erfarenhet har gjort att vi kan erbjuda alla tänkbara fönstertjänster. Vi gör till exempel kompletta fönsterbyten, renoveringar av befintliga fönster samt annan service som monteringar och installationer.

Kontakta oss via formuläret och specificera vad du vill ha hjälp med så återkommer vi med offert så fort vi kan.

Fönsterbyten

När du av olika anledningar behöver byta fönster hjälper vi dig med kompletta fönsterbyten. Efter ett hembesök kommer vi gemensamt fram till bästa lösningen just för dig och ger ett prisförslag. Vi sköter hela processen tills de nya fönstren är monterade och funktionstestade. Vi arbetar med de bästa produkterna på marknaden och våra arbeten håller högsta kvalitet. 

Fönsterrenovering

När du har ett äldre hus med slitna fönster men som ändå är av bra kvalitet så lönar det sig att renovera fönstren i stället för att köpa nya. Vi bedömmer om det går att renovera och i så fall tar vi hand om hela processen - nedmontering - transport till vår verkstad - renovering - återtransport - montering. En renovering är såklart billigare än nya fönster samt bibehåller husets ursprungliga karraktär och utseende. 

Service och underhåll

Har du slitna eller otäta fönster kan vi hjälpa dig med också. Vi kommer gärna ut till dig och servar, installerar eller monterar befintliga fönster på plats. 

 

Vi kan fönster!