Fönster Stockholm

Hög kvalitet och god service | 08-770 14 41

OM OSS

OM FÖRETAGET

Vi är en del av en mångkunnig bygg- och renoveringskoncern som sedan starten har genomgått en stark utveckling. Till en början utförde vi mest sten- och markarbeten, men sedan dess har vi breddat oss och erbjuder i dag det mesta inom byggbranschen. Inte minst insåg vi att de flesta kunder sökte efter helhetslösningar. Därför kan vi idag erbjuda våra bygg- och renoveringsprojekt som totalentreprenad med alla kompetenser under samma tak. Det var även därför vi startade företaget, för att kunna erbjuda kunden hela paketet och ha kontroll över kvalitet och utförande i alla led.

Vi har handplockat duktiga och erfarna hantverkare från de flesta olika yrkesgrupper. Bland våra medarbetare hittar du konstruktörer, projektörer och kalkylerare som kan hjälpa dig att genomföra ditt byggprojekt från ax till limpa. Redan innan bygglovsansökan ska lämnas in så kan vi hjälpa dig med ritningar och annat viktigt papparsarbete – och sedan är vi med under hela byggprocessen ända tills den sista byggnadsställningen är nedmonterad och restmaterialet är återvunnet.

Ett unik bolag inom byggbranschen

Vi är idag en koncern med flera kompetenta grenar. Hör av dig till oss om du vill ha mer information om våra fönster eller någon av våra övriga tjänster.

Byggfirma med bred och djup kompetens!