Fönster Stockholm

Hög kvalitet och god service | 08-770 14 41

ÖVRIGA TJÄNSTER

ETT BRETT UTBUD AV BYGG- OCH RENOVERINGSTJÄNSTER

Vi är en del av en större byggkoncern och kan erbjuda en lång rad tjänster inom bygg och renovering. Vi kan erbjuda nybyggen, tillbyggnader och mycket annat, och med våra breda kunskaper kan du dessutom få det hela som en trygg och effektiv totalentreprenad.

hantverkare

Nybyggnation

Nybyggen av hus är en av våra största specialiteter, och vi kan göra detta som en totalentreprenad. Vi bygger såväl hållbara betonghus, klassiskt robusta stenhus och traditionella svenska trähus. Attefallshus och andra former av tillbyggnader, exempelvis altaner, extra gästrum och annat, kan vi också hjälpa till med. Hör av dig till oss om du vill veta med om våra nybyggnationer.

Tillbyggnad

Vi är företaget för dig som vill ha mer utrymme och därför behöver göra en tillbyggnad av något slag. Vi har kompetensen att genomföra alla sorters tillbyggnader – gäststugor, garage och carports, altaner, uteplatser, gäststugor med mera. Vi kan också bygga upp ett Attefallshus, en allt populärare byggnadsform bland svenska husägare. Vi genomför alla våra tillbyggnader med stor servicekänsla, effektivitet och yrkeskunskap.

Renovering

Vi renoverar med kvaliteten i fokus, men också snabbt och effektivt. Inomhus eller utomhus, stort eller litet, våra hantverkare får alltid jobbet gjort! Stenarbeten, snickerier, plattläggning, staket, fasadarbeten – hos oss finns kunskapen att genomföra alla typer av husrenoveringar.

Fasadarbeten

Vi har genom åren också genomfört ett stort antal fasadrenoveringar. Vi kan ge ditt hus ny lyster och dessutom skydda det mot väder och vind. Med en välrenoverad och tålig fasad så minskar risken för skador och de kostnader som då kommer som ett brev på posten. Om du låter oss renovera din husfasad så gör du en investering för framtiden – inte minst med tanke på husets värde.

Mark- och anläggningsarbeten

När vi startade så var markarbeten vår främsta specialitet och det är fortfarande en arbetsuppgift som ligger oss nära om hjärtat. Vi kan hjälpa dig med dränering, planering och anläggning av parker, murar, staket, altaner och mycket annat. Ett väl utfört markarbete är grunden för alla lyckade byggen, och vi har de rätta kunskaperna!

Vi kan fönster!