Fönster Stockholm

Hög kvalitet och god service | 08-122 107 56

OM OSS

RÄTTA FÖNSTER I SVERIGE AB – OM FÖRETAGET

Rätta Fönster i Sverige AB är en del av en mångkunnig bygg- och renoveringskoncern som sedan starten 2010 har genomgått en stark utveckling. Till en början utförde vi mest sten- och markarbeten, men sedan dess har vi breddat oss och erbjuder i dag det mesta inom byggbranschen. Inte minst insåg vi att de flesta kunder sökte efter helhetslösningar. Därför kan vi idag erbjuda våra bygg- och renoveringsprojekt som totalentreprenad med alla kompetenser under samma tak. Det var även därför vi startade Rätta Fönster i Sverige AB, för att kunna erbjuda kunden hela paketet och ha kontroll över kvalitet och utförande i alla led.

Vi har handplockat duktiga och erfarna hantverkare från de flesta olika yrkesgrupper. Bland våra medarbetar hittar du konstruktörer, projektörer och kalkylerare som kan hjälpa dig att genomföra ditt byggprojekt från ax till limpa. Redan innan bygglovsansökan ska lämnas in så kan vi hjälpa dig med ritningar och annat viktigt papparsarbete – och sedan är vi med under hela byggprocessen ända tills den sista byggnadsställningen är nedmonterad och restmaterialet är återvunnet.

Rättsten Entreprenad

Ett unik bolag inom byggbranschen

Rättsten är idag en koncern med flera kompetenta grenar. Rättssten Entreprenad står för byggen, Rätta Fönster i Sverige tillhandahåller och monterar fönster. Byggmaterialet tillhandahålls av Deksal byggmaterial som dessutom är leverantör av de logistiska bitarna samt mängdservice.

Tillsammans gör allt detta Rättsten till ett unikt och mycket kompetent bolag inom byggbranschen.

Hör av dig till oss om du vill ha mer information om våra fönster eller någon av våra övriga tjänster.

Byggfirma med bred och djup kompetens!